Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christiaan Hubertus Janssen, magazijnknecht en koopman, geboren te Maasniel op 9 september 1854, zoon van Gerardus Janssen en Andrina van Uffelt.


Hij is getrouwd te Roermond op 22 mei 1894 (1) met
Anna Catharina Reijven, geboren te Hunsel op 8 april 1863, overleden te 's-Hertogenbosch op 8 november 1901, dochter van Chretien Reijven en Anna Catharina Beckers.

Hij is getrouwd te Grathem op 7 april 1902 (2) met
Maria Margaretha Jetten, geboren te Grathem op 2 mei 1861, overleden te Roermond op 3 juli 1942, dochter van Renier Jetten en Marie Christine Claassens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina