Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Charlotte Hubertina Coenen, geboren te Neeritter op 7 april 1874, overleden te Rotterdam op 22 januari 1927, begraven aldaar op 26 januari 1927, dochter van Jacobus Hubertus Coenen en Anna Gertrudis Hubertina Raemakers.


Zij is getrouwd te Rotterdam op 24 augustus 1921 met
Bernardus Kriek, geboren te Rotterdam op 21 januari 1862, overleden aldaar op 23 november 1936, zoon van Johannes Nicolaas Kriek en Clara Anna Frins.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina