Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hubertus Schreurs, slager en landbouwer, geboren te Grathem op 24 mei 1863, overleden te Echt op 1 april 1928, zoon van Jacobus Schreurs en Maria Catharina Salden.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 28 oktober 1892 met
Joanna Angelina Brouns, geboren te Heel en Panheel rond 1866, dochter van Severinus Hubertus Brouns en Maria Agnes van Geneijgen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Severina, geboren te Heel en Panheel rond 1895.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 10 januari 1916 met Joannes Henricus de Haan, schrijnwerker, geboren te Echt rond 1892, zoon van Joannes Hubertus de Haan en Rosa Willems.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina