Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Hubertus Joachim Slots, landbouwer, geboren te Baexem op 12 mei 1913, wonende aldaar, overleden te Weert (Z) op 4 oktober 1985, begraven te Leveroy, zoon van Jacobus Hubertus Slots en Maria Helena Hubertina Winkelmolen.


Hij is getrouwd te Baexem op 6 juli 1945 met
Gertruda Hubertina Thijssen, geboren te Swalmen op 8 oktober 1915, wonende te Baexem, overleden op 22 december 2001, begraven te Leveroy, dochter van Theodoor Hubert Thijssen en Petronella Wilhelmina Goossens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus Joannes Hubertus, geboren te Grathem rond 1953, overleden te Baexem op 18 januari 1964.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina