Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Margaretha Clara Suntjens, geboren te Heel en Panheel op 6 augustus 1868, overleden te Kerkrade op 6 september 1956, dochter van Jan Sibert Suntjens en Anna Maria Cornelia Hubertina van Ass.


Zij is getrouwd te Grathem op 28 april 1906 met
Ludovicus Verbruggen, bakker, geboren te Grathem op 8 december 1875, wonende aldaar, overleden te Thorn op 7 oktober 1916, zoon van Peter Theodorus Verbruggen en Elisabeth Hubertina Linnarts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertus Theodorus Antonius, brouwersgast en hotelbediende, geboren te Grathem op 5 maart 1907, overleden te Sint Nicolaas (B) op 10 augustus 1994.
    Hij is getrouwd te Antwerpen op 6 november 1926 met Magdalena Maria van Poucke, geboren te Eksaarde (B) op 7 maart 1905, dochter van Josephus van Poucke en Maria Sophia Clauwaert.
  • 2 : Maria Elisabeth Antonia, huishoudster en buffetjuffer, geboren te Grathem op 8 december 1908.
    Zij is getrouwd te Antwerpen op 10 november 1928 met Carlo Ferdinando Scholta, hotelbediende en muziekleraar, geboren te Pola (It) op 8 april 1900, zoon van Venceslao Scholta en Guissepina Holzer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina