Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Dominicus Parren, koperslager, geboren te Thorn op 27 januari 1838, overleden aldaar op 25 maart 1917, zoon van Engelbert Parren en Maria Christina Elisabeth Schoufs.


Hij is getrouwd te Thorn op 27 juni 1868 (1) met
Henrietta Hubertina Catharina Geraets, geboren te Vaals op 5 november 1834, overleden te Thorn op 17 september 1878.

Hij is getrouwd te Thorn op 21 april 1879 (2) met
Sibilla Theresia Hilgers, geboren te Thorn op 27 juli 1853, overleden aldaar op 18 oktober 1911, dochter van Christiaan Hilgers en Louisa Hubertina Agnes Tulleners.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina