Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathijs Hubert Henderickx, landbouwer, geboren te Grathem op 21 mei 1889, overleden te Roermond op 27 juli 1974, begraven te Grathem, zoon van Franciscus Wilhelmus Hubertus Henderickx en Maria Gertrudis van de Ven.


Hij is getrouwd te Grathem op 23 april 1937 met
Anna Maria Coolen, geboren te Hunsel op 2 december 1904, overleden te Wessem op 23 april 1983, begraven te Grathem, dochter van Peter Hubertus Hendrikus Coolen en Maria Christina Jeurninck.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina