Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Gertruda Elizabeth Verkoulen, geboren te Grathem op 24 december 1914, overleden aldaar op 27 oktober 1995, begraven aldaar op 31 oktober 1995, dochter van Joannes Hubertus Verkoulen en Hendrina Hubertina Roussen.


Zij is getrouwd te Wessem op 21 augustus 1934 met
Augustinus Hubertus Verheiden, landbouwer, geboren te Stevensweert op 31 oktober 1909, overleden op 8 januari 1998, begraven te Grathem, zoon van Willem Hubert Verheiden en Maria Catharina Smeets.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina