Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Hubertina Bertels, geboren te Grathem op 12 april 1854, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 februari 1936, dochter van Peter Bertels en Catharina Hubertina Brouns.


Zij is getrouwd te Grathem op 13 april 1883 met
Joannes Hubertus Henderickx, timmerman, geboren te Grathem op 12 augustus 1853, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 april 1940, zoon van Willem Henderikx en Angeline Fams.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Angelina Catharina, geboren te Grathem op 31 januari 1884, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 maart 1956.
  • 5 : Lucia Hubertina, geboren te Grathem op 13 juli 1891, overleden aldaar op 7 februari 1896.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina