Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Dorothea Catharina Helena Sniekers, geboren te Grathem op 13 augustus 1915, overleden te Weert (Z) op 1 oktober 1957, begraven te Kelpen-Oler op 4 oktober 1957, dochter van Joannes Hubertus Sniekers en Elisabeth Catharina Louisa Hubertina van Geneijgen.


Zij was gehuwd met
Peter Joseph Tholen, geboren te Grathem op 11 oktober 1913, overleden op 18 februari 2008, begraven te Oler, zoon van Godfried Tholen en Maria Petronella Haenen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina