Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Elisabeth aen de Kerk, geboren te Stramproy op 19 april 1877, dochter van Jacob aan de Kerk en Anna Catharina Hermans.


Zij is getrouwd te Grathem op 15 april 1910 met
Andreas Coolen, landbouwer, geboren te Weert op 8 juni 1866, overleden aldaar op 14 maart 1947, zoon van Egidius Coolen en Christina Hubertina Aerts.
(Hij was weduwnaar van Anna Maria Aldegonda Jacobs, geboren te Weert rond 1871, overleden te Nederweert op 14 november 1909, dochter van Franciscus Jacobs en Jennemie Schutjens.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina Engelina, geboren te Nederweert rond oktober 1912, overleden aldaar op 31 december 1912.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina