Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joseph Kuppens, landbouwer, geboren te Weert op 6 juni 1897, overleden te Roermond (Z) op 15 januari 1977, begraven te Kelpen-Oler op 19 januari 1977, zoon van Simon Kuppens en Maria Gertrudis Arits.


Hij is getrouwd te Grathem op 15 april 1926 met
Maria Elisabeth Theresia Geelen, geboren te Grathem op 3 augustus 1897, overleden te Roermond (Z) op 19 mei 1991, begraven te Kelpen-Oler, dochter van Lambertus Godefridus Geelen en Hendrika Breukers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina