Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Antoinetta Maria Hubertina Driessen, geboren te Grathem op 31 oktober 1910, overleden te Tilburg op 21 januari 2004, dochter van Leonard Joseph Hubert Driessens en Helena Hubertina Niessen.


Zij is getrouwd te Horn op 11 november 1932 met
Antoon Eugène Smits, wachtmeester titulair der Marechaussee, geboren te Thorn op 19 mei 1904, overleden te Tilburg op 10 juni 1980, zoon van Eugène Lambertus Smits en Wilhelmina Maria Elisabeth Tulfer.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina