Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Maria Smolenaars, geboren te Grathem op 6 februari 1917, overleden op 18 januari 1976, begraven te Leveroy op 22 januari 1976, dochter van Joannes Hubertus Smolenaars en Cornelia Gertrudis Aendekerk.


Zij is getrouwd op 11 mei 1945 met
Christiaan Hubertus Geraeds, landbouwer, geboren te Leveroij op 5 september 1913, overleden te Horn-Hornerheide op 16 juli 1997, begraven te Leveroij op 21 juli 1997, zoon van Joseph Geraeds en Johanna Roost.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina