Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Hubert Theunissen, landbouwer, geboren te Grathem op 20 maart 1884, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 april 1911, zoon van Peter Mathijs Theunissen en Anna Helena Timmermans.


Hij is getrouwd te Grathem op 25 november 1907 met
Maria Hubertina Koninkx, geboren te Grathem op 12 september 1880, wonende aldaar, dochter van Jacobus Koninkx en Lucia Petronella Peters.
(Zij is later getrouwd te Grathem op 20 mei 1913 met Peter Joannes Janssen, timmerman, geboren te Grathem op 20 februari 1873, overleden te Geldrop op 20 april 1958, zoon van Petrus Joannes Janssen en Anna Catharina Hubertina Corsten.)

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Hubert Hendrik, geboren te Grathem op 25 april 1911.
    Hij is getrouwd te Geldrop op 27 september 1941 met Gertrud Elisabeth Feijkes, geboren te Dilkrath (D) rond 1914, dochter van Konrad Feijkes en Maria Johanna Koller.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina