Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Catharina Dircks, dienstbode, geboren te Grathem op 16 augustus 1915, overleden op 22 april 1995, begraven te Heerlen, dochter van Leonard Dircks en Maria Gertrudis Deneer.


Zij is getrouwd te Schaesberg op 9 mei 1940 met
Martinus Gerardus Hubertus Linders, landbouwknecht, geboren te Venray op 26 augustus 1912, overleden op 25 augustus 1977, begraven te Heerlen, zoon van Michiel Linders en Johanna Huberdina Dijkemans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina