Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Joannes Driesser, geboren te Hunsel-As op 21 juni 1914, zoon van Joannes Laurentius Driesser en Anna Maria Hubertina Gertrudis Geelen.


Hij is getrouwd te Hilvarenbeek op 29 december 1942 met
Joanna Maria Paulina Mallens, geboren te Hilvarenbeek op 6 september 1916, overleden aldaar op 6 april 1980, dochter van Petrus Franciscus Mallens en Joanna Adriana Vaarten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina