Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Andreas Hubertus Wijen, spoorwegbeambte, geboren te Grathem op 15 juli 1902, overleden te Weert (Z) op 27 februari 1976, zoon van Jan Mathijs Wijen en Hubertina Petronella Coolen.


Hij is getrouwd te Weert op 26 augustus 1929 met
Anna Catharina Gertruda van Halen, geboren te Weert op 25 november 1906, overleden te Weert (V) op 20 december 1982, dochter van Peter Hubert van Halen en Joanna Maria Geelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Margaretha Petronella, geboren te Baexem op 21 juli 1930, overleden te Weert op 28 mei 1983.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina