Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Karel Hubertus Henderikx, landbouwer, geboren te Grathem op 17 oktober 1910, overleden te Echt op 30 mei 1992, begraven aldaar op 4 juni 1992, zoon van Jacobus Hubertus Henderikx en Helena Hubertina Nijs.


Hij is getrouwd te Stevensweert op 12 november 1937 met
Sophia Maria Michels, geboren te Stevensweert op 6 december 1913, overleden te Echt (V) op 7 januari 1998, dochter van Peter Hubertus Michels en Catharina Elisabeth Coolen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina