Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubertus Henderikx, machinist, geboren te Grathem op 25 februari 1905, zoon van Jacobus Hubertus Henderikx en Helena Hubertina Nijs.


Hij is getrouwd te Maasniel op 29 september 1930 met
Julie Petronella Gonnissen, geboren te Maasniel op 13 juli 1903, overleden te Heerlen op 22 december 1955, dochter van Johannes Hubertus Gonnissen en Maria Gertrudis Bremmers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina