Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Hubertus Wijen, geboren te Grathem op 5 maart 1897, overleden op 29 januari 1975, begraven te Oler, zoon van Jan Mathijs Wijen en Hubertina Petronella Coolen.


Hij is getrouwd te Weert op 30 juni 1927, getrouwd aldaar op 5 juli 1927 voor de kerk met
Maria Helena van Halen, geboren te Weert op 14 januari 1900, overleden te Kelpen op 10 juli 1988, begraven aldaar op 14 juli 1988, dochter van Peter Hubert van Halen en Joanna Maria Geelen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina