Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodorus Timmermans, landbouwer, geboren te Grathem op 30 maart 1876, zoon van Peter Jacobus Timmermans en Maria Catharina Verstappen.


Hij is getrouwd te Grathem op 16 augustus 1912 (1) met
Hubertina Petronella Coolen, geboren te Weert rond 1864, overleden te Grathem op 24 augustus 1924, dochter van Andrias Koolen en Maria Catharina Geelen.
(Zij is eerder getrouwd te Weert op 7 juni 1895 met Jan Mathijs Wijen, geboren te Nederweert-Ospel op 25 oktober 1865, overleden te Grathem op 25 augustus 1909, zoon van Joannes Wieen en Joanna Verschaeren.)

Hij is getrouwd te Nederweert op 13 april 1928 (2) met
Maria Stephanie Wulmsen, geboren te Heythuysen op 4 april 1885, dochter van Willem Wulmsen en Dorethea Gubbels.
(Zij is eerder getrouwd te Nederweert op 30 april 1909 met Joannes Lambertus Michiel van de Waarenburg, landbouwer, geboren te Nederweert op 19 september 1877, overleden aldaar op 28 november 1918, zoon van Wilhelmus van de Waarenburg en Anna Helena Teeuwen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina