Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hubertina Antonetta Konickx, naaister, geboren te Grathem op 28 november 1877, overleden te Roosteren op 14 november 1954, dochter van Jacobus Koninkx en Lucia Petronella Peters.


Zij is getrouwd te Grathem op 13 januari 1908 met
Frans Hubert Parren, koperslager, geboren te Thorn op 6 juni 1883, overleden te Roosteren op 21 april 1974, zoon van Dominicus Parren en Sibilla Theresia Hilgers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Sophia, geboren te Grathem op 25 mei 1899, overleden te Brunssum op 3 december 1941.
    Zij is getrouwd te Roosteren op 7 juli 1922 met Cornelis Schoffelen, mijnwerker, geboren te Roosteren op 7 november 1901, overleden op 25 november 1976, begraven te Brunssum, zoon van Peter Schoffelen en Anna Helena Stienen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina