Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertus Koninkx, landbouwer, geboren te Grathem op 2 augustus 1875, wonende aldaar, overleden te Roermond op 6 november 1954, zoon van Jacobus Koninkx en Lucia Petronella Peters.


Hij is getrouwd te Grathem op 24 november 1911 met
Elisabeth Paulina Josephina Hermans, geboren te Grathem op 27 maart 1887, overleden aldaar op 20 oktober 1961, dochter van Wilhelmus Hubertus Hermans en Dorothea Kockelkoren.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Lucia Maria Hubertina, geboren te Grathem op 4 september 1914, wonende aldaar, overleden te Roermond op 7 januari 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina