Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Mathias Hubertus van Wekberg, bakker, geboren te Grathem op 16 september 1909, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 oktober 1954, begraven aldaar, zoon van Frans Joseph van Wekberg en Maria Gertrudis Hubertina Koninkx.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Maria Koninckx, geboren op 11 december 1918, overleden op 16 februari 1993, begraven te Grathem.
(Zij was later gehuwd met Leonardus Martinus Servatius Thissen, geboren te Nunhem op 14 oktober 1928, overleden te Roermond (Z) op 19 december 1997, begraven te Grathem, zoon van Peter Mathis Thissen en Dorothea Joanna Hubertina Stoks.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina