Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hubertus Marie van Geleuken, geboren te Hunsel-Haler op 3 januari 1916, overleden te Haelen op 6 december 2011, begraven te Kelpen-Oler op 12 december 2011, zoon van Leonardus Laurentius Antonius Hubert. van Geleuken en Johanna Peeters.


Hij was gehuwd met
Catharina Hubertina Breukers, geboren te Hunsel op 3 oktober 1919, overleden te Haelen op 24 juli 2011, begraven te Kelpen-Oler op 29 juli 2011, dochter van Henricus Hubertus Breukers en Maria Hubertina Hendrikx.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina