Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Lucia Petronella Peters, landbouwster, geboren te Grathem op 13 december 1842, overleden aldaar op 14 december 1906, dochter van Peter Michiel Peters en Gertrude Coolen.


Zij is getrouwd te Grathem op 9 januari 1867 met
Jacobus Koninkx, mandenmaker en landbouwer, geboren te Grathem op 10 oktober 1841, overleden aldaar op 4 april 1926, zoon van Lambertus Koninckx en Marie Gertrude Meevissen.

Uit dit huwelijk:
  • 8 : Peter Joseph, schrijnwerker, geboren te Grathem op 10 september 1884.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 1 mei 1916 met Antoinetta Hubertina Winckelmolen, geboren te Maasniel rond 1889, dochter van Peter Mathijs Winckelmolen en Gertrudis Smeets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina