Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Joannes Lambertus van de Winkel, landbouwer, geboren te Grathem op 18 juli 1914, wonende aldaar, overleden op 19 mei 1990, begraven te Baexem, zoon van Peter Hubert van de Winkel en Maria Elisabeth Nieskens.


Hij was gehuwd met
Maria Margaretha Litjens, geboren op 2 maart 1913, wonende te Grathem, overleden op 27 oktober 1993, begraven te Baexem.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Hendricus Matheus, geboren te Grathem rond juni 1951, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 september 1951.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina