Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Hubertina Daemen, geboren te Grathem op 31 mei 1914, overleden te Heythuysen op 10 juni 2002, begraven aldaar op 14 juni 2002, dochter van Wilhelmus Jacobus Daemen en Helena Hubertina Nijs.


Zij is getrouwd te Helden op 20 januari 1947 met
Conrardus Hendrikus Ottenheijm, landbouwer, geboren te Helden op 13 augustus 1916, overleden te Heythuysen op 4 februari 2010, zoon van Willem Ottenheijm en Johanna Heuvelmans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina