Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Paul Martin Joseph Hubens, landbouwer, geboren te Stoppenberg (D) op 12 april 1899, overleden op 16 december 1974, begraven te Hunsel, zoon van Joannes Paulus Hübens en Maria Helena Kappes.


Hij is getrouwd te Hunsel op 26 mei 1933 met
Antonetta Francisca Elisabeth van de Winkel, geboren te Hunsel op 2 augustus 1906, overleden op 6 juli 1997, begraven te Hunsel, dochter van Lambert van de Winkel en Mechtildis Linssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina