Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joannes Sieben, arbeider bij de staatsspoorwegen, geboren te Nederweert op 20 juli 1890, overleden te Valkenswaard op 10 maart 1969, zoon van Peter Theodorus Sieben en Maria Magdalena Schreurs.


Hij is getrouwd te Grathem op 17 april 1920 met
Cornelia Hubertina Jetten, landbouwster, geboren te Grathem op 30 december 1893, overleden te Weert op 13 december 1955, dochter van Antonius Hubertus Jetten en Maria Elisabeth Cox.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina