Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hubertus Wilhelmus Martinus Daemen, landbouwer, geboren te Grathem op 30 mei 1914, overleden te Tungelroy op 31 mei 1978, begraven te Kelpen-Oler, zoon van Wilhelmus Jacobus Daemen en Helena Hubertina Nijs.


Hij is getrouwd te Grathem op 19 juli 1940 met
Maria Helena Hubertina Verkoulen, geboren te Hinsbeck (D) op 19 juli 1908, overleden op 9 januari 2004, begraven te Oler, dochter van Mathijs Hubertus Verkoulen en Maria Catharina Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina Maria Gertruda, geboren te Grathem rond februari 1948, overleden aldaar op 22 september 1948.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina