Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Aloisius Johannes Albertus Holtzer, banketbakker, geboren te Bergen op Zoom op 12 januari 1892, zoon van Petrus Gregorius Holtzer en Maria Francisca Melsen.


Hij is getrouwd te Grathem op 28 augustus 1919 (1) met
Maria Helena Josephina Hubertina Linssen, geboren te Antwerpen (B) op 7 november 1894, overleden voor 14 juni 1926, dochter van Martinus Hubertus Linssen en Maria Sophia Linssen.

Hij is getrouwd te Tegelen op 14 juni 1926 (2) met
Maria Cornelia Hubertina Houx, geboren te Tegelen op 7 januari 1897, dochter van Peter Hubertus Houx en Anna Maria Linssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina