Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefridus Henricus Verwielen, landbouwer, geboren te Grathem op 11 maart 1885, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 april 1960, zoon van Godefridus Verwielen en Anna Maria Linssen.


Hij is getrouwd te Grathem op 8 april 1921 met
Joanna Christina Brunenberg, geboren te Grathem op 6 oktober 1883, overleden te Kelpen-Oler op 12 maart 1965, dochter van Peter Hubertus Brunenberg en Joanna Maria Hubertina Verhees.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Grathem op 10 februari 1922.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina