Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Urina Hubertina Dalemans, geboren te Grathem op 11 oktober 1885, overleden aldaar op 21 oktober 1937, dochter van Leonardus Hubertus Dalemans en Anna Margerita Hubertina Peters.


Zij is getrouwd te Grathem op 14 april 1915 met
Josephus Joannes Hubertus van Geleuken, landbouwer, geboren te Hunsel op 22 mei 1887, overleden te Horn op 31 juli 1972, begraven te Kelpen-Oler, zoon van Jacobus Hubertus van Geleuken en Maria Dorothea Gubbels.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Helena Margaretha Dorothea, geboren te Grathem op 15 oktober 1921, overleden op 26 mei 1993, begraven te Heythuysen.
    Zij was gehuwd met Josephus Hubertus Konickx, geboren te Baexem op 15 oktober 1920, overleden te Heythuysen op 16 augustus 1979, begraven aldaar, zoon van Joannes Hubertus Konickx en Petronella op de Drinck.
  • 4 : Wilhelmina Dorothea Margaretha, geboren te Grathem rond 1924, overleden te Roermond op 22 mei 1948.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina