Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Margaretha Peters, geboren te Grathem op 29 september 1873, overleden te Venray op 1 juli 1959, dochter van Peter Joannes Peters en Wilhelmina Knippenbergh.


Zij was gehuwd met
Louis Cornelis Hubert Heuts, geboren te Roermond op 21 juli 1874, overleden te Venlo op 24 oktober 1943, zoon van Hendrikus Hubertus Heuts en Gertrudis Hubertina Klijn.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina