Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina Theodora van Otterdijk, geboren te Nederweert op 28 februari 1895, overleden te Grathem op 28 januari 1974, begraven te Kelpen-Oler, dochter van Cornelis Hubertus van Otterdijk en Johanna Catharina Coolen.


Zij is getrouwd te Grathem op 6 mei 1921 met
Johannes Mathijs van Appeven, timmerman, geboren te Baexem op 2 oktober 1896, overleden te Weert (Z) op 23 april 1977, begraven te Kelpen-Oler, zoon van Joannes Hubertus van Appeven en Maria Agnes Mooren.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Catharina, geboren te Grathem op 9 december 1921, overleden aldaar op 23 september 1925.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina