Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Mathilda Cleutjens, geboren te Hunsel op 16 maart 1897, overleden te Weert op 13 januari 1976, begraven te Grathem, dochter van Leonardus Hubert Cleutjens en Angelina Cuijpers.


Zij is getrouwd te Grathem op 5 mei 1920 met
Hubertus Peeters, landbouwer, geboren te Baexem op 1 november 1888, overleden te Grathem op 27 oktober 1970, begraven aldaar, zoon van Jacobus Hubertus Peeters en Anna Maria Lenders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Veronica Angelina Jacquelina, geboren te Grathem op 5 juli 1921, overleden te Elst op 21 november 2001, begraven te Roggel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina