Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willem Hubert Janssen, bakker en landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1863, wonende te Grathem, overleden aldaar op 10 januari 1944, zoon van Andreas Janssen en Elisabeth Cuijpers.


Hij is getrouwd te Grathem op 8 oktober 1897 met
Maria Josepha Salden, geboren te Ittervoort op 9 oktober 1866, wonende te Grathem, overleden aldaar op 24 juni 1906, dochter van Johannes Antoon Salden en Joanna Dorothea Gorris.
(Zij had van een onbekende man één dochter.)

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Joannes Hubertus Antonius, distributieambtenaar, geboren te Grathem op 15 augustus 1901, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 november 1947.
    Hij was gehuwd met Anna Catharina Lammers.
  • 4 : Doodgeboren dochter, geboren te Grathem op 3 april 1904.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina