Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joseph Quix, landbouwer, geboren te Nieuwstadt op 21 maart 1845, overleden aldaar op 22 januari 1905, zoon van Gerard Quix en Anna Francisca Rijks.


Hij is getrouwd te Nieuwstadt op 3 februari 1881 met
Sibilla Classen, geboren te Nieuwstadt op 14 maart 1852, overleden aldaar op 1 november 1905, dochter van Mathijs Classen en Joanna Elisabeth Dols.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina