Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Joseph Quix, boekhouder en caféhouder, geboren te Nieuwstadt op 1 februari 1883, overleden te Grathem op 26 januari 1956, zoon van Joseph Quix en Sibilla Classen.


Hij is getrouwd te Grathem op 3 januari 1920 met
Josephina Gertrudis Baets, geboren te Grathem op 14 april 1882, overleden aldaar op 2 september 1946, dochter van Joannes Hubertus Baets en Joanna Maria Elisabeth Brinkmans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina