Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Hubertina Peters, geboren te Grathem op 29 oktober 1879, dochter van Peter Joannes Peters en Wilhelmina Knippenbergh.


Zij is getrouwd te Grathem op 4 mei 1920 met
Henricus Leonardus Strijbos, agent van politie, geboren te Roermond op 2 april 1877, zoon van Hendrik Strijbos en Johanna Goden.
(Hij is eerder getrouwd te Roermond op 17 mei 1904 met Maria Elisabeth Geurts, dienstbode, geboren te Linne op 13 maart 1873, overleden te Roermond op 16 september 1917, dochter van Willem Geurts en Johanna Maria Janssen.)




Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina