Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Gubbels, landbouwer, geboren te Grathem op 7 november 1773, overleden aldaar op 28 juli 1841, zoon van Pierre Geubels en Elisabeth Verkennissen.


Hij is getrouwd te Weert op 25 september 1818 met
Helena Hendriks, landbouwster, geboren te Weert op 24 december 1787, overleden te Grathem op 13 februari 1847, dochter van Jacobus Hendrikx en Maria Lambers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, geboren te Wessem-Kelpen op 10 november 1819, overleden te Maasniel op 19 mei 1903.
  • 3 : Petronella, geboren te Grathem op 7 maart 1829.
    Zij is getrouwd te Maasniel op 10 januari 1854 met Jacobus Hubertus Nijssen, landbouwer, geboren te Maasniel op 9 augustus 1814, zoon van Caspar Nijssen en Maria Gertrudis Smeets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina