Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Michel Reemers, dagloner.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Louis, dagloner en landbouwer, geboren te Stramproy op 10 september 1776, overleden te Neeritter op 30 september 1826.
    Hij is getrouwd te Ittervoort op 1 maart 1802 (1) met Elisabeth Janssen, geboren te Tongerloo (B) op 2 januari 1750, overleden te Hunsel op 13 juni 1804, dochter van Jean Janssen en Christine Meuwis.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 17 augustus 1804 (2) met Anna Elisabeth Rademakers, landbouwster, geboren te Neeritter op 15 januari 1779, overleden aldaar op 23 november 1826, dochter van Michel Rademakers en Jeanne Freijen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina