Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Melchior op den Heuvel.


Hij was gehuwd met
Marie Verstappen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jeanne, geboren te Kessenich op 9 november 1776, overleden te Stramproy op 30 maart 1826.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 17 september 1804 met Pierre Kuppens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neeritter op 28 december 1770, overleden te Stramproy op 19 juni 1834, zoon van Theodoor Kuppens en Catharina Tulkens.
    (Hij is later getrouwd te Stramproy op 22 juli 1826 met Joanna Elisabeth Joosten, landbouwster, geboren te Hunsel op 25 april 1792, overleden te Stramproy op 7 april 1844, dochter van Joannes Joosten en Maria Kolen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina