Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerard Breukers, overleden te Hunsel op 10 april 1801.


Hij was gehuwd met
Jeanne Trenders, landbouwster, geboren te Hunsel rond 1727, overleden aldaar op 7 maart 1803.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrude, pachtster, geboren te Hunsel op 17 oktober 1757, overleden te Thorn op 7 maart 1802, begraven op 13 maart 1802.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 11 augustus 1793 voor de kerk met Gerardus Cuijpers, geboren te Kessenich (B) op 22 maart 1759.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina