Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Sibilla Reemers, melkverkoopster, geboren te Neeritter op 27 juli 1816, overleden te Zandvoort op 6 januari 1900, dochter van Louis Reemers en Anna Elisabeth Rademakers.


Zij is getrouwd te Heemstede op 1 januari 1845 (1) met
Johannes Warmerdam, arbeider, geboren te Bloemendaal op 20 juni 1822, overleden te Heemstede op 11 juni 1847, zoon van Cornelis Warmerdam en Maria van der Horst.

Zij is getrouwd te Heemstede op 30 april 1862 (2) met
Jan de Kraaij, arbeider, geboren te Molenaarsgraaf op 16 september 1825, overleden te Heemstede op 15 december 1887, zoon van Jannigje de Kraaij.
(Hij was weduwnaar van Susanna Stout.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina