Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Michel Reemers, geboren te Hunsel op 13 oktober 1806, overleden te Ophoven op 19 mei 1890, zoon van Louis Reemers en Anna Elisabeth Rademakers.


Hij is getrouwd te Ophoven op 26 oktober 1832 (1) met
Catharina Houben, geboren te Ophoven op 27 november 1810, overleden aldaar op 11 december 1833, dochter van Hendrikus Houben en Sibilla Dirix.

Hij is getrouwd te Ophoven op 8 april 1837 (2) met
Maria Helena Verstraeten, geboren te Ophoven op 30 juni 1813, overleden aldaar op 17 oktober 1885, dochter van Wilhelmus Verstraeten en Maria Josepha Langendonck.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina