Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Marie van den Raet.


Zij was gehuwd met
Michel Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathijs, dagloner en akkerman, geboren te Heel en Panheel op 26 augustus 1770.
    Hij was gehuwd (1) met Maria Josephin Wulmoet, dagloonster en akkervrouw.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 12 oktober 1835 (2) met Joanna Adams, dienstmeid, geboren te Heel op 14 november 1807, dochter van Joannes Adams en Christina Veugelaers.
    (Zij is later getrouwd te Heel en Panheel op 21 februari 1857 met Wilhelmus Mans, landbouwer en akkerman, geboren te Heel en Panheel op 31 januari 1809, zoon van Henricus Mans en Joanna Joosten. (Hij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 7 april 1834 met Mathea Schoufs, geboren te Heel en Panheel rond 1803, dochter van Andries Schouws en Maria Catharina op 't Broek. Hij is eerder getrouwd te Grathem op 20 januari 1851 met Johanna Maria Janssen, dienstmeid, geboren te Roggel op 21 augustus 1803, dochter van Johannes Janssen en Anna Maria Gertrudis Smeets.))
  • 2 : Leonard, landbouwer, geboren te Pol en Panheel op 30 december 1773, overleden te Heel en Panheel op 9 maart 1820.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 23 januari 1803 met Marie Catherine Flipsen, geboren te Grathem op 21 december 1775, overleden te Heel en Panheel op 5 september 1844, dochter van Winand Flipsen en Marie Theunis.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina