Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Truijen.


Zij was gehuwd met
Lambert Baents.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antoon, landbouwer en visser, geboren te Neeritter op 1 november 1759, overleden te Kessenich op 18 januari 1822.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 12 mei 1778 voor de kerk (1) met Anna Verwielen, landbouwster, geboren te Kessenich (B) in het jaar 1757, overleden te Hunsel op 22 december 1802, dochter van Jacques Verwijlen.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 1 april 1805 (2) met Joanna Catharina Seevers, geboren te Hunsel op 16 oktober 1776, overleden aldaar op 1 mei 1818, dochter van Henricus Severs en Catharina Seevers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina