Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Geris, dienstmeid, geboren te Hunsel op 23 maart 1783, overleden aldaar op 29 maart 1819, dochter van Pierre Geris en Marie Vestjens.


Zij is getrouwd te Hunsel op 6 juli 1808 met
Jacques Maes, landbouwer, geboren te Hunsel op 7 april 1781, overleden te Molenbeersel op 19 september 1861, zoon van Jean Maes en Catharine Heser.
(Hij is later getrouwd te Neeritter op 21 april 1820 met Maria Getrudis Kuppens, geboren te Neeritter, gedoopt op 20 augustus 1794, overleden te Molenbeersel op 20 februari 1871, dochter van Antonius Kuppens en Elisabeth Smeets.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Catherine, geboren te Hunsel op 22 november 1817, overleden te Hunsel-Beersel op 12 mei 1821.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina