Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jean Heijkers, landbouwer.


Hij was gehuwd met
Catharina Snijders, landbouwster, geboren rond 1742, overleden te Hunsel op 27 december 1807.
(Zij was later gehuwd met Leonard Schroijen, overleden te Hunsel op 31 oktober 1796.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Roger, landbouwer, geboren te Hunsel op 24 maart 1771.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 16 april 1806 (1) met Anna Maria Smeets, landbouwster, geboren te Stramproy rond 1780, dochter van Servaes Smeets en Petronelle Linssen.
    Hij is getrouwd te Weert op 1 mei 1847 (2) met Joanne Catherine Gubbels, geboren te Weert op 19 februari 1802, dochter van Petrus Gubbels en Joanna Maria Boesen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina